Opis

IZLET U TOSCANU 02-05.05.2024

 

02/05/2024

06:00 Polazak sa Jelačić trga. Slijedi vožnja preko graničnog prijelaza Pasjak pa kroz Sloveniju i Italiju do Lido di Camaiore gdje se nalazi naš hotel. Po dolasku smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Nakon što smo malo odmorili odlazimo u šetnju po Lidu di Camaiore u pratnji našeg pratitelja putovanja nakon čega se vraćamo u hotel na večeru i noćenje.

03/05/2024

Doručak. Nakon doručka odlazimo prema mjestu Calci gdje ćemo posjetiti Museo Nazionale della Certosa Monumentale di Calci uz stručno vodstvo. Nakon posjete odlazimo do Viareggia gdje ćemo posjetiti i muzej karnevala Cittadela. U muzeju je izložena velika zbirka alegorijskih kola. Nakon posjete muzeju slobodno vrijeme do povratka u naš hotel na večeru i noćenje.

 04/05/2024

Doručak. Odjava iz hotela i odlazimo prema Lucci. Po dolasku u Luccu odlazimo u obilazak u pratnji našeg pratitelja putovanja. U sklopu obilaska posjetiti ćemo palaču Pfaner i muzej Guenigija uz stručno vodstvo nakon čega slijedi slobodno vrijeme za osobne programe. U popodnevnim satima ukrcavamo se u naš autobus i odlazimo prema Fiumalbu. Po dolasku u Fiumalbo slijedi smještaj u hotel te večera i noćenje.

05/05/2024

Doručak. Odjava iz hotela i krećemo za Modenu. Po dolasku u Modenu slijedi obilazak grada u pratnji našeg pratitelja putovanja u sklopu kojega ćemo posjetiti Arheološki muzej i razgledati ga uz stručno vodstvo. Nakon obilaska i posjete muzeju slobodno vrijeme do odlaska za Rijeku gdje je planirani dolazak u večernjim satima.

Cijena izleta:  400 €

Nadoplata za jednokrevetnu sobu 50 €

U cijenu uračunato: prijevoz turističkim autobusom, pratitelj putovanja, smještaj u hotelu Bracciotti *** u Lido di Camaiore na bazi dva polupansiona, smještaj u hotelu La Carinzia *** u Fiumalbu na bazi polupansiona, ulaznice za sve navedene destinacije, osiguranje od odgovornosti, osiguranje od nezgode, osiguranje jamčevine, organizacija putovanja.

Mogućnosti plaćanja: internet bankarstvom,gotovinom u agenciji, karticama jednokratno i obročno do 12 mjeseci

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TOSCANA 02-05.05.2024”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TOSCANA 02-05.05.2024”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *